Workshop

Een workshop bij Corien Veron is een dag, middag of avond creatief bezig zijn met plantaardige materialen onder deskundige begeleiding. 

Bij een workshop staat een seizoen of thema centraal. Er zijn volop voorbeelden in het atelier die je kunnen inspireren tot het maken van je eigen plantaardige creaties. Je mag dus zelf weten wat je maakt! 

Tijdens een workshop mag je alle materialen zelf meebrengen, maar er is ook een ruim assortiment van ondergronden (vaas, schaal, mand) en plantaardige materialen verkrijgbaar in het atelier. Corien Veron zal altijd proberen om samen met jou van de meegebrachte materialen, eventueel aangevuld met materialen uit het atelier, iets bijzonders te maken. 

Ochtendworkshop: 09:30 - 12:00 uur.                      Kosten: € 24,50 incl koffie / thee en bindmateriaal
Middagworkshop: 13.30 – 16.00 uur.                        Kosten: € 24,50 incl koffie / thee en bindmateriaal
Avondworkshop: 19.30 – 22.00 uur.                          Kosten: € 24,50 incl koffie / thee en bindmateriaal 
Dagworkshop:  10.00 – 16.00 uur.                            Kosten: € 59,50 incl koffie / thee, warme lunch en bindmateriaal.

Programma

Met de nodige aanpassingen in het atelier gaan we weer creatief aan de slag.

*veilig * kleinere groepen * 1,5 meter

Kerst
Kerstwerk met veel vers groen en typische december decoraties.

Alle kerst-workshops zitten vol! Heb je wel interesse.....ik maak een reservelijst om de last-minute afmeldingen op te vullen. Stuur een berichtje met je voorkeuren en misschien komt er een plaatsje vrij.

 

Schrijf snel in