Workshop

Een workshop bij Corien Veron is creatief bezig zijn met plantaardige materialen onder deskundige begeleiding. 

Bij een workshop staat een seizoen of thema centraal. Er zijn volop voorbeelden in het atelier die je kunnen inspireren tot het maken van je eigen plantaardige creaties. Je mag dus zelf weten wat je maakt! 

Tijdens een workshop mag je alle materialen zelf meebrengen, maar er is ook een ruim assortiment van ondergronden (vaas, schaal, mand) en plantaardige materialen verkrijgbaar in het atelier. Corien zal altijd proberen om samen met jou van de meegebrachte materialen, eventueel aangevuld met materialen uit het atelier, iets bijzonders te maken. 

Ochtendworkshop: 09:30 - 11.30 uur.                    Middagworkshop: 13.30 – 15.30 uur.            Avondworkshop: 19.30 – 21.30 uur.                                 

Kosten: € 22,50 incl koffie / thee en bindmateriaal. Overige materiaalkosten zijn per werkstuk verschillend.

Een workshop voor personeel, vereniging, vrienden of familie?  Neem gerust contact op en we kijken samen naar de vele mogelijkheden.

 

Programma

Winterworkshop.

Met mooie takken, gedroogde materialen, zijden bloemen en voorjaarsbolletjes maken we creaties waar je lang van kunt genieten. Kijk voor inspiratie in de webshop maar natuurlijk is er van alles mogelijk. Breng gerust je eigen vaas of schaal mee!

Je kunt inschrijven voor:

Ochtend:17 of 18 febr

Middag:15 febr

Avond:15 of 17 febr. 

 

Voorjaar/Pasen.

We halen het voorjaar in huis met verse bloemen, groen, eitjes en veertjes. Vanaf eind maart vind je voorbeelden in de webshop.

Je kunt inschrijven voor:

Ochtend: 31 maart of 1/7/9  april

Middag: 29 maart of 5 april

Avond: 29/30 maart of 4/5/6/7 april.

 

 

Schrijf snel in